Něco o mně

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Komentáře
  1. kryštof píše:

    ahoj Honzo, mám v zájmu lidi trochu seznámit s touto problematikou a chtěl bych natočit dokument o štěchovické jantarové komnatě a ty si člověk který se o to velice dost zajímá jak vidím. chtěl bych udělat dialogy se staršíma lidma kteří si něco pamatují a chtěl bych tě požádat a pomoc. rozhovor cokoliv. děkuji ti moc. kryštof.
    muj email je: pagymany@gmail.com

  2. Marcela píše:

    Dobré dopoledne, Honzo,
    jestli se nepletu, myslím, že se známe „od vidění“ z restaurace na Pervidle:-).

    Mám v plánu trochu poodkrýt některé nové skutečnosti v určité konkrétní souvislosti s tím, o čem tu píšeš… Před tím bych ráda některé věci zkonzultovala. Co kdybychom někdy zašli na pivo? Prosím ozvi se na mi email marcela.ecg@seznam.cz ,
    díky, a zdravím, Marcela

  3. Martin píše:

    Vcera jsem byl odpoledne v Davli s rodinou na prochazce tj.5.09.2015 cca kolem 17:00.Presli jsme Davésky most k nadrazi,tam kde se natacel most u Remagenu,nejdrive nas zaujaly se synem vlakove soupravy na podsypavani trati a dalsi obytny a kontajnerovy vagon a 2 dieslove lokomotivy.Proc Vam to cele sdeluji byla velka podivnost kdyz jsem se zajmem oslovil muze na vlaku a on rekl ze umi pouze nemecky a ze mi nerozumi,cela osadka tohoto pracovniho vlaku byli nemci.Svou lamanou nemcinou jsem se zeptal co tam presne delaji a on vysvetlil ze opravuji usek 15km proti proudu a 15km po proudu.Na souprave a na dodavce ktera stala u nadrazi byl napis STRABAG a taktez nemecka spz.Cele moje znepokojeni a podezreni zacalo tim proc to zrovna delaji nemci a hlavne v techto mistech.Nemuze byt jen oprava trati jen dokonalou a uredne cistou zasterkou pro jiny ucel nebo snad pruzkum.Jeden mistni par mi rikal ze pracuji obcas v noci.Nejsem zadny hledac pokladu ale hystorii tohoto mista samozrejme znam.Proto me to znepokojilo a nenechalo klidnym a po patrani vecer jsem narazil na vas web.Nechci byt zadnym konspiratorem ale po precteni Vasich clanku se to vic nez nabizi.PROC TUTO PRACI DELAJI V TOMTO MISTE NEMCI A NE NASI- CESTI DELNICI.Je snad zatim neco jineho?! Nevim komu jinemu to sdelit.S pozdravem Martin.

  4. Ing.Ján Runčák píše:

    Zdravím,
    červené barety , ktoré sa zúčastnili akcie na Medníku boli špeciálne vyberané osoby , dôveryhodne a spoľahlivé. V momente nasadenia ani nevedeli, kde sa nachádzajú. Mali pri sebe ostrú muníciu a rozkazy strážiť perimeter aj ostrou streľbou. Okrem toho boli v okoli Medniku rozmiestnene protilietadlove kanóny PLDVK vz. 53/59 , Navyše bola požiadavka zriadiť protipechotné mínové pole, čo nebolo nakoniec zrealizované, dotyčný to odmietol splniť z dôvodu ohrozenia civilného obyvateľstva.
    Čo sa týka samotnej akcie na Medníku, ta spočívala v odkrývaní vchodu do podzemia, bezpečnostné opatrenia súviseli s informáciami o možnom útoku diverzných skupín , predpokladal sa aj útok malým lietadlom / z Nemecka ,alebo Rakúska/. V okoli Medníka bola vybudovaná riadna obrana, vykopané okopy atď.
    Vykonalo sa množstvo vrtov a odpaľovali sa pod zemou aj a malé nálože. Zrejme cela akcia nebola nakoniec nebola úspešná.

  5. Marvin píše:

    Ahoj.
    1.Docela zajímavé je,že páni hledači ani jednou nekopli v prostoru,kde se v r.1990 objevil zcela jiný les,než byl předtím.Na místě vzrostlého,smíšeného lesa se najednou vyskytl mladý,ještě mlázovitý listnatý les.
    2.Jakési prostory pod střelnicí budou,protože proč by do cca půlmetrových šachet dávali 3(?) železné stupačky(zadní stěna).Logicky z toho plyne šachta zalitá betonem.
    4.Vojenské cvičení v rekreační oblasti,navíc v přírodně chráněném území?Tomu uvěří jen duševně chudý člověk.
    5.Mixy s betonem jsem osobně viděl,jezdily do dvou prostorů.
    6.Pamětník:Nad Pikovicema na Hradišťku byl podzemní ohromný sklad. Nikdo nepoznal, že tam něco je, auta se střelivem jezdily do podzemí. Bylo to na pravý straně u lesa, po cestě do Pikovic. http://www.hradistko.cz/view.php?cisloclanku=2005051002

  6. AGTECH píše:

    Při hledání pokladů rádi pomůžeme naším leteckým DPZ (dálkovým průzkumem země) v pásmech NIR, TERMO, REDEDGE, RGB. Kontakt : agtech@email.cz

Napsat komentář